Messer - Global Site
 

Učešće Messer Tehnogasa na panel diskusiji u Goethe Institutu

 

U okviru zajedničkog projekta Goethe Instituta Beograd,  Delegacije nemačke privrede u Srbiji i Crnoj Gori i Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu 17. juna održana je panel diskusija na temu - Ključne kvalifikacije za dobar pocetak karijere i uloga nemackog jezika.

Teme ove diskusije odnosile su se na  praktična pitanjia, koja postavljaju mnogi apsolventi i mladi ljudi koji su na početku karijere: Kako započeti karijeru? Kako se konkuriše za neki posao? Koje kvalifikacije su danas potrebne i da li se praksa u firmama isplati, kao i koliko je važno znanje nemačkog jezika za rad u nemačkim firmama?

Neki od učesnika ove panel diskusije su bili: Milan Vučković - predstavnik Delegacije nemačke privrede , Dejana Lazić - predstavnik Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, Nataša Šarić - predstavnica Nemačkog društva za tehničku saradnju, Saša Marković - predstavnik Fondacije Zoran Đinđić , dok je  diskusiju vodila Jutta Gehrig - direktorka Goethe-Instituta Beograd

U okviru ove manifestacije nekoliko firmi članice nemačkog privrednog udruženja, medju kojim i naša kompanija Messer Tehnogas, imale su svoje štandove. Na svom štandu, sektor za ljudske resurse Messer Tehnogasa predstavio  je poslovne  aktivnosti kompanije kao i kadrovske potrebe, a u razgovoru sa zainteresovanim studentima pružene su  i dodatne informacije o zapošljavanju i radu u našoj kompaniji.

 

Goethe