Distribution line

Distribution line

 

Razvoj i proizvodnja u Evropi

 

 

        

Castolin Eutectic je firma specijalizovana za sve primene lemljenja, specijalnih zavarivanja, metalizacije i antihabajuće zaštite. Sa iskustvom od preko 100 godina i našom strategijom koja se bazira na bliskom kontaktu sa klijentima, mi smo u mogućnosti da predvidimo potrebe tržišta i da ponudimo pravo rešenje. Organizaciju Vašeg lagera i održavanje optimalnog nivoa zaliha smo prilagodili potrebama lokalnog tržišta. Dakle, ukoliko ste rasprodali Castolin Eutectic robu sa zaliha, Vaše je samo da kontaktirate našeg lokalnog referneta prodaje.

 

 

Eksperti za distribuciju

 

 

 

        

Mi smo svesni porasta potražnje za proizvodima od strane profesionalnih distributera. Stoga smo morali da zadovoljimo tražnju i da uđemo u ovaj novi posao sa obezbeđenim sredstvima. Ovakav model poslovanja je već prisutan u mnogim zemljama gde Castolin Eutectic posluje. U tim zemljama su izvršena velika investiciona ulaganja u analizu potreba naših klijenata i razvoj adekvatne palete proizvoda. Naše osoblje se sastoji od kompetentnih stručnjaka i iskusnih profesionalaca, sve u cilju obezbeđenja najbolje usluge prema Vama.

 

 

Kompletan proizvodni program

 

 

Mi smo razvili kompletan proizvodni program prilagođen distribucionoj trgovini. Ovakav proizvodni program Vam obezbeđuje sve vrste rešenja, počev od standardnih primena spajanja do proizvoda visoko otpornih na habanje, i sastoji se od lemova, pasti, topitelja, elektroda, aparata za zavarivanje, gasova i t.d.

 

 

Pakovanja, promotivne akcije i izložbene police

 

Razvoj naših pakovanja, istraživanje novih proizvoda radi kompletiranja prodajnog programa, kao i specijalne promotivne akcije su deo naših dnevnih obaveza. Ali da li je to dovoljno da budemo Vaš najbolji partner? Ne i za Castolin Eutectic. Mi smo razmišljali i o tome kako ćete izložiti čuvene žuto-crvene proizvode na Vašem prodajnom mestu, a naročito gde ćete ih u njemu i pozicionirati. Da bismo Vam pružili unikatnu uslugu, mi koristimo softversko rešenje kojim reprodukujemo tačan izgled i poziciju naše izložbene police u okviru Vašeg prodajnog mesta, a koje uključuje naše proizvode, slobodan prostor i dizajn koji Vi očekujete od nas.

 

 

U Vašoj blizini

 

              

Naš Distribucioni tim Vam stoji na usluzi organizacijom redovnih treninga, kao i prezentacijama na Vašim prodajnim lokacijama radi poboljšanja prodaje, prezentujući Vašim klijentima koliko brzo njihovi najveći problemi mogu biti rešeni

 

 

Katalog Castolin distributivne linije možete preuzeti ovde. (7,26 MB)

Ukoliko se odlučite za online kupovinu naših proizvoda to možete učiniti ovde (www.moj.messer.rs)

Primene gasova

Primene gasova