Breadcrumb

Zaposlenje i karijera

Zaposlenje i karijera

 

AKTUELNI KONKURSI

O aktuelnim konkursima za prijem zaposlenih se možete informisati preko sajta poslovi.infostud.com preko koga se i prijavljujete na konkurs. 

Mislite dugoročno – ostavite biografiju za buduće konkurse!

Ukoliko ste zainteresovani za rad u Messer Tehnogasu, a trenutno nema odgovarajućih konkursa, ostavite Vaš CV kako bismo mogli da Vas kontaktiramo kada se otvori konkurs sa radnim mestom koje odgovara Vašim kvalifikacijama i interesovanju.

Messer Tehnogas AD kao deo nemačke kompanije Messer Group GmbH ima preko 100 godina tradicije u poslovanju i razvijanju karijera i potencijala svojih zaposlenih. Na globalnom nivou imamo preko 5000 zaposlenih u 32 zemlje sveta, a na području Srbije i Crne Gore nas ima oko 350.

Kvalitet i dostupnost naših proizvoda koji je dobijen saradnjom naših zaposlenih, efikasnih i pouzdanih profesionalaca koji su uvek spremni da se usavršavaju, nas čini poželjnim partnerom u poslovanju i jednim od lidera na tržištu.

Ako želite da se priključite našem uspešnom timu Vaš CV (na srpskom i engleskom jeziku) kao i prateće pismo možete da pošaljete na:

E-mail: hr@messer.rs

Ili na adresu:

Messer Tehnogas AD
Banjički put 62
11090 Beograd

Hvala na interesovanju za rad u našoj kompaniji!

 

Obaveštenje kompanije Messer Tehnogas o zaštiti podataka prilikom prijave kandidata za zapošljavanje

 

End of page Contact form

Contact me

Give me extra information about the content of this page

Messer u Srbiji

Messer u Srbiji