Web Content Display

Misija i vizija

 

Vizija

Messer predstavlja značajnu grupaciju iz oblasti industrijskih gasova na svojim ciljnim tržištima Evrope i Azije.
Messer jeste i biće nezavisno porodično preduzeće.
Zajedno sa našim partnerima i združenim kompanijama mi ispunjavamo želje kupaca stručno, pouzdano i sa darom za inovacije na polju tehnologije habanja, spajanja i sečenja, kao i preciznih instrumenata.
To je ono što nas čini prvim izborom kod naših kupaca i zaposlenih.

Misija

Kao porodično preduzeće bogate tradicije, kojim upravlja vlasnik, na svojim ciljnim tržištima poslujemo orijentisano ka budućnosti i primenjujemo naše iskustvo i stručnost za izgradnju svojih pozicija na novim tržištima.
U rasponu od acetilena do ksenona, mi nudimo svojim kupcima paletu proizvoda koja je prepoznatljiva kao jedna od najopsežnijih na tržištu. Naša kompanija proizvodi industrijske gasove kao što su kiseonik, azot, argon, ugljendioksid, vodonik, helijum, zaštitne gasove za zavarivanje, medicinske gasove i nebrojane gasne smeše. Naš proizvodni asortiman se upotpunjava izvanrednim servisom i tehničkom opremom najnovije generacije.
U našim visoko modernizovanim tehnološkim centrima, u saradnji sa našim kupcima, radimo na razvoju tehnologija primena za upotrebu gasova u gotovo svakoj industrijskoj grani, u proizvodnji hrane, medicini, nauci i istraživačkom radu.
Predanost naših zaposlenih, naša fleksibilnost i bliskost koju osećamo sa našim kupcima na lokalnom tržištu čini nas njihovim prioritetnim partnerom.
Kroz preduzetnički duh, dalekosežno razmišljanje i neprekidno unapređivanje naših procesa rada, mi kreiramo dodatnu vrednost našim kupcima i na taj način osiguravamo dugoročan zajednički uspeh.
Jaka finansijska politika i umerena profitna stopa nam garantuju nezavisnost i postojan rast.

Naše vrednosti

Orijentacija ka kupcu
Usmeravamo se prema individualnim zahtevima naših kupaca i pomažemo im da unaprede svoju konkurentnost i svoj ukupan rezultat.
Orijentacija ka zaposlenima
Mi obučavamo, razvijamo i unapređujemo motivisane, uspešne i odane zaposlene. Od njih očekujemo samoinicijativu, timski rad i odgovornost.
Odgovorno ponašanje
Mi shvatamo naše obaveze prema zaposlenima i prema društvu veoma ozbiljno:
Bezbednost: obavezujemo se da sprovedemo mere zaštite osoblja, bezbednu proizvodnju, rukovanje i korišćenje proizvoda.
Zdravlje: mi postavljamo radne standarde koji osiguravaju zdravlje i dobrobit svakom pojedincu.
Životna sredina: kao deo šireg društva, vodimo računa o zaštiti životne sredine.
Odgovornost kompanije
Odgovornim rukovođenjem našim resursima i korišćenjem talenata zaposlenih na pravi način, povećavamo vrednost porodične kompanije na duge staze.
Posebnost
Naši postupci se baziraju na tehničkoj stručnosti, inovacijama, fleksibilnosti i sposobnosti brzog donošenja odluka.
Uzajamno poverenje i poštovanje
Naša uzajamna saradnja zasnovana je na poverenju, iskrenosti, transparentnosti i otvorenoj komunikaciji. Mi uvažavamo kulturne i društvene običaje i razlike i pridržavamo ih se u svim zemaljama u kojima poslujemo.