Breadcrumb

Distributivni centri

Distributivni centri

 

DISTRIBUTIVNI CENTAR U VAŠOJ BLIZINI

Pomoću aplikacije koja je niže prikazana možete brzo da pronađete vaš najbliži distributivni centar. Messer vam nudi veliki broj distributivnih centara za snabdevanje bocama sa gasovima i sigurno postoji distributivni centar koji je u vašoj blizini.

OPCIJE SNABDEVANJA

Za korisnike koji su mobilni, mogućnost preuzimanja boca ponekad predstavlja dobru alternativu. Proverite radno vreme centra niže u aplikaciji kao i da li izabrani distributivni centar trenutno ima proizvod na stanju. U većini slučajeva, distributivni centar takođe nudi opciju isporuke, a u slučaju neplaniranog i hitnog zahteva, moguća je i „brza“ isporuka. Pozovite distributivni centar ili upotrebite jednu od dole navedenih opcija naručivanja.

OPREMA ZA SAVRŠEN SPOJ

Mnogi distributivni centri nude i širok asortiman opreme, kao i opreme povezane sa gasovima. Zatražite savet u vezi sa adekvatnom opremom koja prati boce sa gasom i ostvarite savršen spoj koji će vam omogućiti bezbedno snabdevanje pod pravilnim pritiskom i u pravilnim količinama.

OPCIJE NARUČIVANJA

Pored standardnog telefonskog poziva, e-maila ili poruke, Messer vam nudi i online naručivanje putem portala ili preko mobilne aplikacije. Možete lako da napunite korpu počevši od proizvoda koje ste ranije

kupovali i da budete sigurni da neće doći do zabune oko konkretnog proizvoda (da li se radilo o boci sa kiseonikom od 50 litara ili boci sa kiseonikom od 20 litara). Kod online naručivanja, potvrdu narudžbine dobijate odmah pa sistem može da olakša vašu administraciju.

BEZBEDNO RUKOVANJE

Kontaktirajte vaš distributivni centar radi savetovanja o tome koliko boca možete da prevezete, koje mere opreza treba da preduzmete za različite gasove u toku transporta, kako da bezbedno rukujete bocama i koji su zakonski propisi koji se odnose na transport. Možete da preuzmete i adekvatnu brošuru sa više detalja.

Mesto za aplikaciju

BOCE SA GASOVIMA MOŽETE PRONAĆI NA SLEDEĆIM LOKACIJAMA :

Boce sa gasovima se mogu naći u : < lista većih gradova za potrebe SEO >

Supply schemes

Rešenja za snabdevanje