E-fakture

E-fakture

E-Fakture je portal za process elektronskog fakturisanja kompanije Messer. Sa E-Fakturama imate 24 časovni pristup 7 dana u nedelji Vašim fakturama, upravljate sa Vašim poslovnim podacima i ostavljate poruke našem Bekofis timu.

E-FAKTURE

Vi ste u grupi kupaca koji učestvuju u našem projektu sa ciljem bolje administracije, očuvanja okoline i bolje usluge. Pošto je sve ovo novo za Vas, moguće je da ćete imati pitanja – molimo Vas da koristite kontakt formu da nam uputite pitanje – mi ćemo Vas kontaktirati što je pre moguće.

Ukoliko ste naš kupac, ali se još niste registrovali, molimo da produžite ka registraciji i da sledite korake koristeći lozinku i podatke navedene na Vašoj papirnoj fakturi.

Ukoliko još uvek niste naš kupac, pošaljite nam poruku koristeći kontakt formu i mi ćemo Vas kontaktirati što je pre moguće da bi Vas upoznali sa svim prednostima korišćenja Messer proizvoda.

Ovlašćena lica za potpisivanje elektronskih faktura Messer Tehnogas AD su : Vesna Đurić, Slavica Tomaš, Slavica Stanojević. 

 

SEF - Sistem elektronskih faktura

Od 01.01.2023. godine, Messer Tehnogas AD šalje elektronske fakture XML kupcima preko SEF koji su u obavezi takvu da primaju prema Zakonu o elektronskom fakturisanju Republike Srbije.

 

 

Česta pitanja