Breadcrumb

Messer dobitnik nagrada za bezbednost

Messer dobitnik nagrada za bezbednost

04.07.2018. Riga, 04.07.2018. Messer, najveća porodična kompanija za proizvodnju industrijskih gasova, dobila je priznanje od Evropske asocijacije za industrijske gasove za unapređenje bezbednosti na radu u toku 2017. godine.

MESSER DOBITNIK NAGRADA ZA BEZBEDNOST

 

Riga, 04.07.2018. Messer, najveća porodična kompanija za proizvodnju industrijskih gasova, dobila je priznanje od Evropske asocijacije za industrijske gasove za unapređenje bezbednosti na radu u toku 2017. godine.

Evropska asocijacija za industrijske gasove (EIGA) dodelila je šest nagrada za bezbednost kompaniji Messer na letnjem zasedanju u junu 2018. godine u prestonici Letonije, Rigi.

Tom prilikom, Messer Tehnogas je dobio zlatnu nagradu za bezbednost povodom 15 godina poslovanja bez industrijskih incidenata u fabrici u Nišu.

Messer Tehnogasova fabrika u Smederevu je ovom prilikom odlikovana bronzanom nagradom za bezbednost povodom 5 godina poslovanja bez gubitaka radnih sati.

Messerove lokacije u Srbiji nisu bile jedine koje su dobile priznanja za doprinos u domenu poboljšanja bezbednosti. Nagrađene su i Messerove fabrike u Češkoj, Mađarskoj i Francuskoj. Messer u Češkoj je dobio zlatnu nagradu za bezbednost na ime 2 miliona radnih sati bez industrijskih incidenata. Messer u Mađarskoj je odlikovan srebrnom nagradom povodom 500.000 radnih sati bez industrijskih incidenata, kao i nagradom za bezbednost na putu na ime izuzetno bezbednog prevoza boca sa gasom. Još jedna bronzana nagrada je otišla u ruke Messerovoj fabrici u Francuskoj na ime 5 godina poslovanja bez gubitaka radnih sati. 

               

Bernd Eulic, predsednik EIGA i Fil Brikel, generalni sekretar u EIGA, predaju nagrade za bezbednost Adolfu Valtu, članu Upravnog odbora Messer Grupe