Breadcrumb

Messer donirao Mašinskom fakultetu opremu za zavarivanje

Messer donirao Mašinskom fakultetu opremu za zavarivanje

Deo donirane opreme Kompanija "Messer Tehnogas" donirala je Mašinskom fakultetu u Beogradu opremu za zavarivanje, proizvođača "Castolin Eutectic", u svrhu praktične nastave prilikom obrazovanja studenata

MESSER DONIRAO MAŠINSKOM FAKULTETU OPREMU ZA ZAVARIVANJE

 

Deo donirane opreme Kompanija "Messer Tehnogas" donirala je Mašinskom fakultetu u Beogradu opremu za zavarivanje, proizvođača "Castolin Eutectic", u svrhu praktične nastave prilikom obrazovanja studenata.

- "Messer" je najveći pokrovitelj smera Zavarivanje i zavarene konstrukcije na Mašinskom fakultetu, u okviru koga i stipendiramo najbolje studente. Donacija opreme za zavarivanje je, dakle, deo kontinuiranog društveno-odgovornog ponašanja naše kompanije. Investiranjem u poboljšanje kvaliteta studiranja budućih generacija mašinskih inženjera, mi ulažemo u budućnost svih nas - izjavio je ovim povodom Izvršni direktor "Messet Tehnogasa" Ernst Bode.

"Messer Tehnogas" je deo "Messer Group" od 1997. godine i vodeća je kompanija za proizvodnju i promet industrijskih, medicinskih i specijalnih gasova i prateće opreme, kao i opreme za sečenje i zavarivanje, na teritoriji Srbije.

"Castolin Eutectic" - kompanija čija je oprema donirana, posluje kao deo "Messer grupe" od 2005. godine. Osnovna delatnost im je proizvodnja dodatnih materijala za zavarivanje i lemljenje, kao i usluge reparature i preventivne antihabajuće zaštite površina.