Veb Sadržaj Prikaz

Messer Tehnogas dobitnik nagrade Top Serbian Brands za najboljeg poslodavca

 

31.05.2019.

Kompanija „Messer Tehnogas AD“ dobitnik je nagrade Top Serbian Brands u kategoriji specijalne nagrade za najboljeg poslodavca.

Ova prestižna nagrada koja se tradicionalno dodeljuje peti put za redom, u organizaciji časopisa Top Serbian Brands" i portala bestofserbia.rs, od posebne je važnosti jer predstavlja rezultat glasova građana Srbije, koji su dobijeni putem nezavisne ankete sprovedene u februaru i martu 2019. godine na relevantnom uzorku od 2.388 punoletnih građana Srbije u 16 najvećih gradova naše zemlje.

Top Serbian Brands nagrada se tradicionalno dodeljuje od 2015. godine u 50 relevantnih kategorija. Glavni uslovi za učešće u takmičenju su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati. Nagrada je utoliko značajnija jer stručna komisija sastavljena od ekonomskih stručnjaka i novinara odlučuje koje će se kompanije naći u anketi u kojoj se građani izjašnjavaju.

Na svečanosti dodele nagrada u beogradskom hotelu „Zira“, nagradu je u ime kompanije „Messer Tehnogas“ preuzeo izvršni direktor, Đorđe Savić.

                                                                 

Izvršni direktor Đorđe Savić