Breadcrumb

Messer Tehnogas dobitnik nagrade Top Serbian Brands za najboljeg poslodavca

Messer Tehnogas dobitnik nagrade Top Serbian Brands za najboljeg poslodavca

31.05.2019. Kompanija Messer Tehnogas AD dobitnik je nagrade Top Serbian Brands u kategoriji specijalne nagrade za najboljeg poslodavca.

MESSER TEHNOGAS DOBITNIK NAGRADE TOP SERBIAN BRANDS ZA NAJBOLJEG POSLODAVCA

 

31.05.2019.

Kompanija „Messer Tehnogas AD“ dobitnik je nagrade Top Serbian Brands u kategoriji specijalne nagrade za najboljeg poslodavca.

Ova prestižna nagrada koja se tradicionalno dodeljuje peti put za redom, u organizaciji časopisa „Top Serbian Brands" i portala bestofserbia.rs, od posebne je važnosti jer predstavlja rezultat glasova građana Srbije, koji su dobijeni putem nezavisne ankete sprovedene u februaru i martu 2019. godine na relevantnom uzorku od 2.388 punoletnih građana Srbije u 16 najvećih gradova naše zemlje.

Top Serbian Brands nagrada se tradicionalno dodeljuje od 2015. godine u 50 relevantnih kategorija. Glavni uslovi za učešće u takmičenju su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati. Nagrada je utoliko značajnija jer stručna komisija sastavljena od ekonomskih stručnjaka i novinara odlučuje koje će se kompanije naći u anketi u kojoj se građani izjašnjavaju.

Na svečanosti dodele nagrada u beogradskom hotelu „Zira“, nagradu je u ime kompanije „Messer Tehnogas“ preuzeo izvršni direktor, Đorđe Savić.

                                                                 

Izvršni direktor Đorđe Savić