Veb Sadržaj Prikaz

Messer Tehnogas donirao helijum za potrebe održavanja Svetskog dana dece obolele od raka

Beograd, 15.02.2018. Nastavljajući višegodišnju tradiciju, Messer Tehnogas je donirao helijum zajedno sa potrebnom opremom i na taj način pomogao humanitarnu akciju obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka, koju je organizovalo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, NURDOR.

               

Tačno u 13 časova u nebo nad Srbijom pušteno je hiljade zelenih balona u znak podrške svim mališanima koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama.

                                             

U humanitarnoj akciji, pored fabrike Beograd, kompanija je uključila i svoje druge proizvodne lokacije u Novom Sadu, Kraljevu i Nišu.

Pored Beograda, humanitarni skupovi podrške deci oboleloj od raka su organizovani na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u preko 40 gradova širom Srbije, uključujući i: Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Užice, Suboticu, Kraljevo, Smederevo, Zrenjanin, Šabac, Požarevac, Kikindu, Prijepolje, Leskovac, Vršac, Pirot i mnoge druge gradove. Humanitarni skupovi su deo šire nacionalne kampanje "I ja se borim!"