Breadcrumb

Messer Tehnogas donirao helijum za potrebe održavanja svedskog dana dece obolele od raka

Messer Tehnogas donirao helijum za potrebe održavanja svedskog dana dece obolele od raka

15.02.2018. Beograd, 15.02.2018. Nastavljajući višegodišnju tradiciju, Messer Tehnogas je donirao helijum zajedno sa potrebnom opremom i na taj način pomogao humanitarnu akciju obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka

MESSER TEHNOGAS DONIRAO HELIJUM ZA POTREBE ODRŽAVANJA SVETSKOG DANA DECE OBOLELE OD RAKA

 

Beograd, 15.02.2018. Nastavljajući višegodišnju tradiciju, Messer Tehnogas je donirao helijum zajedno sa potrebnom opremom i na taj način pomogao humanitarnu akciju obeležavanja Svetskog dana dece obolele od raka, koju je organizovalo nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka, NURDOR.

 

Tačno u 13 časova u nebo nad Srbijom pušteno je hiljade zelenih balona u znak podrške svim mališanima koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama.

                                             

U humanitarnoj akciji, pored fabrike Beograd, kompanija je uključila i svoje druge proizvodne lokacije u Novom Sadu, Kraljevu i Nišu.

Pored Beograda, humanitarni skupovi podrške deci oboleloj od raka su organizovani na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u preko 40 gradova širom Srbije, uključujući i: Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Užice, Suboticu, Kraljevo, Smederevo, Zrenjanin, Šabac, Požarevac, Kikindu, Prijepolje, Leskovac, Vršac, Pirot i mnoge druge gradove. Humanitarni skupovi su deo šire nacionalne kampanje "I ja se borim!"