Breadcrumb

Messer Tehnogasu dodeljena nagrada "Beogradski pobednik"

Messer Tehnogasu dodeljena nagrada "Beogradski pobednik"

24.06.2014. Beograd, 24.06.2014. - Privredna komora Beograda dodelila je nagrade "Beogradski pobednik" na tradicionalnoj svečanosti u velikoj sali "Madlenianuma".

MESSER TEHNOGASU DODELJENA NAGRADA "BEOGRADSKI POBEDNIK"

 

Beograd, 24.06.2014. - Privredna komora Beograda dodelila je nagrade "Beogradski pobednik" na tradicionalnoj svečanosti u velikoj sali "Madlenianuma". Ova nagrada se dodeljuje već tri decenije.

 

Po odluci žirija, pravo na ovu prestižnu nagradu pripada svima onima koji su svojim radom ostvarili natprosečne rezultate u privređivanju, razvoju i napretku naše privrede, pa je tako i Messer Tehnogas ove godine nagrađen ovim priznanjem.

Pozdravljajući brojne goste i zvanice i čestitajući nagrađenima, predsednik Privredne komore Beograda je istakao da je Privredna komora Beograda kuća privrede i mesto u kome se brojne aktivnosti slažu, artikulišu i rešavaju na način da to bude u najboljem interesu privrede. U danima kada su poplave i neogode zahvatile čitav region privrednici su na pravi način, pokazali hrabrost, požrtvovanje i humanost i podelili sa ugroženima onoliko koliko su mogli, sa ciljem da u narednom periodu svi zajedno imamo više. U Beogradu i Srbiji postoje privrednici i kompanije koje ni u najtežoj ekonomskoj situaciji nisu odustali od razvoja i investicija, niti su se zakovali u mestu, već su konkurentni i mogu da budu uzori mnogima u regionu i Evropi. Jedna od karika u tom privredničkom lancu je i Privredna komora Beograda koja zastupa i štiti interes privrede, od najmanjih preduzetnika do najvećih kompanija.

Doodeli "Beogradskog pobednika" najboljim privrednicima grada prisustvovali su Goran Vesić, gradski menadžer, Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, istaknuti privrednici, članovi diplomatskog kora, ličnosti iz kulturnog i javnog života, predstavnici inostranih organizacija i institucija, naučni i sportski radnici.