Breadcrumb

Messerova podrška za rukometni klub "Bor"

Messerova podrška za rukometni klub "Bor"

01.11.2018. Kompanija Messer Tehnogas je već treću godinu za redom generalni sponzor ženskog juniorskog rukometnog kluba iz Bora. Ugovor o sponzorstvu koji je potpisan za sezonu 2018/2019 predviđa materijalnu pomoć, kao i pomoć u vidu potrebne sportske opreme.

MESSEROVA PODRŠKA ZA RUKOMETNI KLUB "BOR"

 

Kompanija Messer Tehnogas je već treću godinu za redom generalni sponzor ženskog juniorskog rukometnog kluba iz Bora. Ugovor o sponzorstvu koji je potpisan za sezonu 2018/2019 predviđa materijalnu pomoć, kao i pomoć u vidu potrebne sportske opreme.

Kao društveno odgovorna kompanija, Messer Tehnogas posebnu pažnju posvećuje razvoju sporta u Srbiji. Podrška sportskim projektima se realizuje kontinuirano i sa idejom da se kod šire zajednice, a pre svega među decom i omladinom, promovišu sportske vrednosti i zdrav način života.

Ženski rukometni klub iz Bora je osnovan 1954. godine, a tokom svoje bogate tradicije, klub je učestvovao u svim rangovima takmičenja u Jugoslaviji i sada u Srbiji. Trenutno nastupaju u Super ligi Srbije, a prošle godine su se takmičili i u Kupu Evrope.

                                            

Ženski juniorski rukometni klub "Bor"