Breadcrumb

Obaveštenje za korisnike i poslovne partnere

Obaveštenje za korisnike i poslovne partnere

13.03.2020. Obaveštenje za korisnike i poslovne partnere o zaštitnim merama koje preduzimamo na nivou celokupne grupacije MESSER

Poštovani korisnici i poslovni partneri,

 

Koristimo priliku da vas ovim putem obavestimo o zaštitnim merama koje preduzimamo na nivou celokupne grupacije Messer, u cilju sprečavanja daljeg širenja infekcije korona virusom (COVID-19):

Za kompaniju Messer, zdravlje i bezbednost zaposlenih, njenih poslovnih partnera, kao i odgovorno ponašanje, predstavljaju ključne elemente korporativne kulture. S tim u vezi, preduzeli smo opsežne mere u cilju zaštite zdravlja naših zaposlenih i naših partnera, te smo, za sve sektore gde je to moguće, omogućili za naše zaposlene rad od kuće ili u odvojenim prostorijama. U sektorima gde to nije bilo moguće smo delimično prešli na rad u smenama. Nadamo se da ćemo na ovaj način doprineti zdravlju naših zaposlenih i naših partnera, smanjti širenje virusa i istovremeno održati normalne poslovne aktivnosti. Ukoliko se i pored toga dogode podeškoće prilikom isporuke ili drugih usluga, o tome ćemo vas obavestiti u najbržem mogućem roku.

Timovi za pandemiju su nadležni za sprovođenje mera zdravstvenih vlasti u cilju sprečavanja daljeg širenja korona virusa, kao i za pouzdano snabdevanje većim količinama medicinskih gasova, pogotovo kiseonika.

Kao vaš pouzdan poslovni partner i član međunarodne zajednice, posvećeni smo ispunjenju najviših standarda i solidarnom načinu poslovanja i u ovim teškim vremenima. 

Ukoliko kupujete naše gasove koje vam isporučujemo u bocama, molimo vas da nas odmah obavestite ako imate informaciju da su naše boce bile u kontaktu sa zaraženim osobama.

 

Najljubaznije zahvaljujemo na saradnji.

 

Vaš Messer tim