Breadcrumb

Održan Dan bezbednosti u Messeru 2019.

Održan Dan bezbednosti u Messeru 2019.

13.09.2019. 13 septembra 2019., najveća porodična kompanija za proizvodnju industrijskih gasova, Messer, održala je Dan bezbednosti u svim svojim kompanijama širom sveta.

ODRŽAN DAN BEZBEDNOSTI U MESSERU 2019.

 

Posvećeni bezbednosti

   

13. septembra 2019., najveća porodična kompanija za proizvodnju industrijskih gasova, Messer, održala je Dan bezbednosti u svim svojim kompanijama širom sveta. Fokus ovogodišnjeg događaja je bio na radnoj disciplini, imajući u vidu da se mnoge nesreće na radu dogode kao rezultat ustaljenog ponašanja. Messer od 2013. godine u okviru Dana bezbednosti podiže svest zaposlenih o zdravlju, bezbednosti, zaštiti životne sredine i kvalitetu. Bez obzira da li je fokus na bezbeznoj vožnji, bezbednom rukovanju gasovima ili na nečemu drugom, Messerov prioritet su ljudi i njihovo zdravlje.

“Želimo da se svaki zaposleni vrati svom domu i porodici u dobrom zdravlju na kraju svakog dana”, naglašava Stefan Messer, vlasnik i glavni direktor Messer Grupe GmbH. “Svako od nas mora da ima na umu da postoje rizici za nesreće na radu. Bilo da je u pitanju kancelarija ili punionica. Važno je imati znanje i disciplinovan pristup radu.”

 

Pored Dana bezbednosti, Messer održava i godišnje sastanke posvećene bezbednosti.