Bulk supply

Snabdevanje tečnim gasovima

 

KONCEPTI SNABDEVANJA TEČNIM GASOVIMA

Snabdevanje tečnim gasovima je najekonomičniji način snabdevanja većim količinama gasa. Gasovi se prevoze u tečnom obliku u kriogenim cisternama. Messer Tehnogas raspolaže voznim parkom specijalno namenjenim za prevoz kriogenih gasova kao što su kiseonik, azot, argon ili ugljen dioksid. Za transport velikih količina komprimovanih gasova koriste se specijalna vozila - trajleri. 

Isporuke se svakodnevno planiraju na osnovu porudžbina i telemetrijskih podataka. Cisterne se pune gasovima na proizvodnom pogonu i otpremaju na lokaciju kupca. Cilj je da se omogući neprekidno snabdevanje gasovima tako da naši kupci mogu da se fokusiraju na svoje poslovanje i da budu sigurni da će im gasovi biti na raspolaganju u njihovim pogonima.

 

INSTALACIJE KOD KUPCA – KRIOGENI REZERVOARI

Na Vašoj lokaciji ćemo predložiti postavljanje skladišnog rezervoara koji je osnovno sredstvo Messer Tehnogasa koji je projektovan tako da zadovoljava Vaše potrebe. Pre projektovanja opreme, potrebno je odgovoriti na sledeća pitanja:

· Da li postoji potreba za backup konceptom

· Da li se koristi tečna ili gasovita faza, odnosno da li je potreban isparivač

· Koji su zahtevi u pogledu pritiska ili protoka

· Na kojoj lokaciji se rezervoari mogu postaviti imajući u vidu zakonske odrebe

· Koje se dodatne bezbednosne mere moraju preduzeti kako bi vaši zaposleni bili zaštićeni

· Kakav program obuke je potreban za vaše zaposlene

 

INSTALACIJE KOD KUPCA – POPRAVKE I ODRŽAVANJE

Pored instalacije opreme za snabdevanje gasom na lokaciji kupaca, Messer Tehnogas vrši održavanje opreme i obavlja potrebne remonte u skladu s aktuelnim propisima i zakonskim zahtevima. Messer takođe može da predloži promenu u konfiguraciji opreme u slučaju da je došlo do promene potrošnje ili ako drugi aspekti snabdevanja zahtevaju izmenu.

 

OPCIJE TELEMETRIJE

Naši kupci očekuju pouzdanu dostavu, poštovanje porudžbina i rokova bez obzira na način isporuke. Ukoliko Vaša potrošnja nije konstantna i dolazi do odstupanja, kao dobro rešenje preporučujemo uvođenje sistema telemetrije. Kontaktirajte nas, biće nam zadovoljstvo da sarađujemo s vama na pronalasku rešenja koje najbolje odgovara Vašim potrebama.

Liquid service

Usluga dostave tečnog azota